Power Meals

✓ GRATIS bezorging vanaf €100!
✓ Bezorging op Dinsdag t/m Zaterdag

Bewaren En Opwarmen

 

Advies voor bewaren:

Voor het bewaren van de maaltijden adviseren we de maaltijden maximaal 3 dagen in de koelkast te bewaren na ontvangst. De maaltijden worden gesealed na bereiding en worden op dezelfde dag bereid. Heb je maaltijden die je langer dan 3 dagen wilt bewaren, dan raden we je aan om deze maaltijden gelijk bij ontvangst in te vriezen. Als je besluit een ingevroren maaltijd te ontdooien, doe dat dan één dag voordat je de maaltijd gaat eten. Een ingevroren maaltijd is maximaal 10 weken houdbaar.

Opwarmen:

Voor het opwarmen van onze maaltijden raden we aan om eerst op de instructies te kijken van de maaltijd. Hierop staat in 3 duidelijke stappen hoe je de maaltijd eenvoudig kan opwarmen in de magnetron. Voor de mensen die nieuwsgierig zijn voordat hun maaltijden arriveren, lees hieronder de opwarminstructies.

Opwarmen in de magnetron

  1. Prik met een mes meerdere gaatjes verspreid in de seallaag. Doe dit in elke hoek en in het midden van je maaltijd.
  2. Plaats de maaltijd in de magnetron.
  3. Verwarm de maaltijd voor 3-5 minuten op 600 watt. Voor mensen die een magnetron hebben zonder modus, kijk dan eerst of de maaltijd na 2-3 minuten warm genoeg is. Dit is belangrijk, omdat met de max power mode de maaltijd erg snel warm kan worden en vervolgens smaak kan verliezen.
  4. Kijk of de maaltijd warm genoeg is, zo niet verwarm dan telkens met 1 minuut tot de maaltijd warm genoeg is.
  5. Eet smakelijk!

Opwarmen in de pan

  1. Verhit een pan met een klein laagje olie. (Disclaimer, dit brengt extra calorieën met zich mee).
  2. Verwarm de maaltijd een paar minuten in de pan en doe dit niet te lang aangezien de maaltijd al bereid is en alleen hoeft worden opgewarmd.
  3. Eet smakelijk!
Shopping cart close
0