Power Meals

✓ GRATIS bezorging vanaf €100!
✓ Bezorging op Dinsdag t/m Zaterdag

veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij?
Stuur ons een bericht via het contactformulier of bel ons!

maaltijden

Alle maaltijden die wij verkopen behalve de pasta carbonara zijn halal. In deze maaltijd worden magere spekreepjes gebruikt. In alle andere maaltijden gebruiken wij vlees dat afkomstig is van een lokale halal slager.

 

De voedingswaarden kun je ten alle tijden terugvinden op de productpagina’s van alle maaltijden. Ook zullen de voedingswaarden netjes op de maaltijd zelf vermeldt worden op de sticker. Zo weet je altijd welke voedingswaarden je hebt genuttigd zonder op de website te kijken.

Voor het bewaren van de maaltijden adviseren we de maaltijden maximaal 3-5 dagen in de koelkast te bewaren na ontvangst. De maaltijden worden dagvers gemaakt. Wij werken dus ook NIET met voorraad. Alles wordt vers op bestelling gemaakt.

 

De maaltijden zijn uiteraard ook in te vriezen wanneer je een weekpakket of meer dan 5 maaltijden besteld. Bij bewaren in de vriezer blijven de maaltijden tot maximaal 10 weken goed.  

Je kunt de maaltijd op twee manieren opwarmen; in de magnetron of in de pan.

Opwarmen in de magnetron

  1. Prik met een mes een gaatje in de seallaag. Doe dit in elke hoek en in het midden van je maaltijd.
  2. Plaats de maaltijd in de magnetron.
  3. Verwarm de maaltijd voor 3-5 minuten op 600 watt. Voor mensen die een magnetron hebben zonder modus, kijk dan eerst of de maaltijd na 2-3 minuten warm genoeg is. Dit is belangrijk, omdat met de max power mode de maaltijd erg snel warm kan worden en vervolgens smaak kan verliezen.
  4. Kijk of de maaltijd warm genoeg is, zo niet verwarm dan telkens met 1 minuut tot de maaltijd warm genoeg is.
  5. Eetsmakelijk!

Opwarmen in de pan

  1. Verhit een pan met een klein laagje olie. (Disclaimer, dit brengt extra calorieën met zich mee)
  2. Verwarm de maaltijd een paar minuten in de pan en doe dit niet te lang aangezien de maaltijd al bereid is en alleen hoeft worden opgewarmd.
  3. Eetsmakelijk!

bestellen

Eerst moet je zelf een selectie maken voor welke maaltijden jij graag zou willen bestellen. Voordat je naar verzendmethodes kijkt, controleer jouw bestelling of alles klopt.

 

Dan maak je een keuze of je de bestelling wilt laten bezorgen of afhalen. Bij bezorgen hebben wij een minimum orderwaarde van 30 euro. Afhalen kan al vanaf 15 euro.

Na verzending gekozen te hebben kun je veilig via iDeal betalen. Na het betalen zul je een bevestigingsmail krijgen met wanneer jouw bestelling gemaakt wordt en geleverd wordt.

 

Je krijgt altijd een bevestigingsmail na het plaatsen van jouw bestelling. Controleer eerst of deze mail per ongeluk in de ongewenste mails is terecht gekomen.

 

Als dit niet het geval is, stuur dan een mail naar info@powermeals-dh.nl. Dan helpen wij jou verder en kunnen we alsnog de bevestiging aan jou doorgeven.

Neem contact met ons op via info@powermeals-dh.nl. Vermeld je bestelnummer zodat wij je zo goed mogelijk kunnen helpen.

afhalen en verzending

Bij de afrekenpagina kan je bij verzendmethode op afhalen klikken.

 

Je kunt kiezen uit afhalen bij Power Meals of bij één van de sportscholen waarmee wij samenwerken. Ten slotte kies je een tijdslot waarin je de bestelling komt afhalen!

 

Houd er rekening mee dat je alleen de volgende dag kunt afhalen als je de bestelling plaatst voor 20:00 de avond ervoor! 

Wij werken samen met DHL voor het bezorgen van jouw bestelling. Wij bieden pakketten bij hun aan op maandag t/m vrijdag. Er zit 1 dag verwerkingstijd tussen en de dag van bestelling en de daadwerkelijke dag van levering.

 

Wanneer je gaat bestellen, kan je op de productpagina en op de afrekenpagina de geschatte leveringstijd zien van jouw bestelling. Als je voor 20:00 jouw bestelling plaatst, zal deze schatting kloppen. Wanneer je na 20:00 besteld kunnen wij niet op tijd jouw pakket aanbieden bij DHL. Hierdoor zal jouw bestelling een dag later worden bezorgd.

 

Je krijgt altijd een track en trace link voor jouw bestelling wanneer het pakket bij DHL is aangemeld. Via deze track en trace kun je de verwachte bezorgtijd in de gaten houden. In de DHL app kun je notificaties aanzetten om updates te krijgen voor de meest accurate bezorgtijd.

Wij werken nu samen met DHL waardoor wij iedereen in Nederland kunnen voorzien van gezonde maaltijden. Wij leveren niet buiten Nederland en ook niet op de waddeneilanden.

Als jij bij verzendmethode kiest voor afhalen bij een sportschool, dan moet je een tijdslot kiezen die past bij de openingstijden van deze sportschool. Zodra de bestelling is geplaatst wordt dit doorgegeven aan de desbetreffende sportschool. Zij weten dat jij op het afgesproken moment jouw bestelling komt afhalen. Als jij later komt dan de openingstijden van de sportschool, dan moet je helaas jouw bestelling de volgende dag afhalen.

betalen

Bij Power Meals kun je op dit moment alleen met iDeal betalen. Je kunt via iDeal jouw bank kiezen en veilig online betalen. 

Shopping cart close
0