Power Meals

✓ GRATIS bezorging vanaf €100!
✓ Bezorging op Dinsdag t/m Zaterdag

Waar staat Power Meals voor?

Power Meals is er voor mensen die sporten belangrijk vinden, op hun voeding willen letten en bezig zijn met zichzelf verbeteren. Wij vinden het belangrijk om te voldoen aan JOUW verwachtingen. Voor elk doel hebben we verschillende maaltijden. We vinden het belangrijk om jouw voedingspatroon een boost te geven zonder lang in de keuken te staan. Hieronder vindt je een overzicht met de belangrijkste waardes van Power Meals.

 

Maak kennis met het gemak van Power Meals!

Doelen behalen

We weten hoe belangrijk het is voor mensen om resultaten te zien na het opstellen van doelen. Met onze maaltijden behaal je sneller deze doelen! Met de duidelijk aangegeven voedingswaarden kan je onze maaltijden zo in je dieet verwerken!

Extra tijd

Power Meals staat klaar voor de mensen die een heel druk leven hebben. Gezond eten moet niet moeilijk of tijdrovend zijn. Kies voor onze maaltijden en eet gezond wanneer het jou uitkomt!

Gebalanceerde voeding

We zijn er allemaal wel eens schuldig aan: het skippen van groenten. Vaak ligt de focus op eiwitten of de totale calorieën. Wij zorgen ervoor dat je ook groenten binnen krijgt en daarmee de juiste voedingswaarden.

De mensen achter Power Meals

De eigenaar

Van koken voor vrienden, naar zelf expirimenteren in de keuken en mensen helpen met hun doelen rondom voeding. Vroeger had ik ook altijd problemen met mijn gewicht en was het maken van keuzes rondom voeding lastig. Met Power Meals probeer ik gezondere keuzes toegankelijker te maken in Den Haag en omgeving. Of je beginnend bent met gezondere keuzes maakt, atleet, bodybuilder of fanatiek fitnesser bent, wij staan voor je klaar om het avontuur aan te gaan. Ik geloof er heilig in dat gezond eten helpt met betere energie, beter herstel voor spieren, je lekker voelen en productief zijn tijdens werk.

Tijdens het ondernemen ontmoet ik veel leuke mensen en indrukwekkende verhalen bij sporters. Niet alleen sporters, aangezien we tegenwoordig ook veel ondernemers als klanten hebben. Ik krijg er veel energie van als ik hoor hoe Power Meals mensen helpt met het volhouden van een gezond voedingspatroon. Met de maaltijden proberen we mensen tijd te besparen en kwalitatief eten aan te bieden wat aansluit bij jouw gezondheidsdoelen. Gezond eten moet makkelijk en lekker zijn!

...dus begin nu met Power Meals!

De chef achter het eten

Laicerey is sinds eind 2022 verantwoordelijk voor het bereiden van de Power Meals. Naast het maken van overheerlijke maaltijden, kan hij ook thuis bij je koken met een private dinner. Hij zorgt ervoor dat de maaltijden met liefde worden gemaakt en jou verder helpen met je gezonde voeding, maar dan zonder het inleveren van smaak! We proberen samen de recepten zo lekker mogelijk te maken, zonder een overschot van te veel caloriën. Van maaltijden zonder saus tot specials met super lekkere sauzen. Bij elke maaltijd zorgen we voor een goede balans van vlees, groenten en koolhydraatbronnen. Wij staan dus voor je klaar om jou te versterken en gezond eten makkelijk en lekker te maken. Bespaar die tijd met koken en laat het over aan de pro’s!
Shopping cart close
0