Power Meals

✓ GRATIS bezorging vanaf €100!
✓ Bezorging op Dinsdag t/m Zaterdag

Ophalen en verzenden

Bij de afrekenpagina kan je bij verzendmethode op afhalen klikken.

 

Je kunt kiezen uit afhalen bij Power Meals of bij één van de sportscholen waarmee wij samenwerken. Ten slotte kies je een tijdslot waarin je de bestelling komt afhalen!

 

Houd er rekening mee dat je alleen de volgende dag kunt afhalen als je de bestelling plaatst voor 20:00 de avond ervoor! 

Wij werken samen met DHL voor het bezorgen van jouw bestelling. Wij bieden pakketten bij hun aan op maandag t/m vrijdag. Er zit 1 dag verwerkingstijd tussen en de dag van bestelling en de daadwerkelijke dag van levering.

 

Wanneer je gaat bestellen, kan je op de productpagina en op de afrekenpagina de geschatte leveringstijd zien van jouw bestelling. Als je voor 20:00 jouw bestelling plaatst, zal deze schatting kloppen. Wanneer je na 20:00 besteld kunnen wij niet op tijd jouw pakket aanbieden bij DHL. Hierdoor zal jouw bestelling een dag later worden bezorgd.

 

Je krijgt altijd een track en trace link voor jouw bestelling wanneer het pakket bij DHL is aangemeld. Via deze track en trace kun je de verwachte bezorgtijd in de gaten houden. In de DHL app kun je notificaties aanzetten om updates te krijgen voor de meest accurate bezorgtijd.

Wij werken nu samen met DHL waardoor wij iedereen in Nederland kunnen voorzien van gezonde maaltijden. Wij leveren niet buiten Nederland en ook niet op de waddeneilanden.

Als jij bij verzendmethode kiest voor afhalen bij een sportschool, dan moet je een tijdslot kiezen die past bij de openingstijden van deze sportschool. Zodra de bestelling is geplaatst wordt dit doorgegeven aan de desbetreffende sportschool. Zij weten dat jij op het afgesproken moment jouw bestelling komt afhalen. Als jij later komt dan de openingstijden van de sportschool, dan moet je helaas jouw bestelling de volgende dag afhalen.

Shopping cart close
0