Power Meals

✓ GRATIS bezorging vanaf €100!
✓ Bezorging op Dinsdag t/m Zaterdag

De tien beste maaltijden om droog te trainen

Welkom bij onze eerste blog post!

Jouw journey in de sportschool of keuken kan al lastig genoeg zijn. Wij van Power Meals, willen jou daarbij een handje helpen. Voordat je de resultaten kan behalen die je graag wilt, is het belangrijk om je doelen op te stellen. Je kunt ervoor kiezen om je te focussen op droogtrainen, gewicht behouden of droge massa aankomen.

Je bent hier waarschijnlijk, omdat je graag wilt weten welke maaltijden je het beste kunt eten om droog te trainen. Hieronder geven wij de tien beste maaltijden om droog te trainen. Check them out!

1. Kipfilet pasta broccoli

2. Kipfilet pasta paprika

3. Kipfilet rijst broccoli

4. Kipfilet rijst sperziebonen

5. Kipfilet zoete aardappel broccoli

6. Kipfilet zoete aardappel sperziebonen

7. Low carb kipfilet broccoli

8. Low carb kipfilet sperziebonen

9. Low carb kipgehakt broccoli

10. Low carb kipgehakt sperziebonen

 

Nu denk je misschien, waarom deze selectie maaltijden? Om af te vallen is het essentieel dat je een calorietekort hebt in jouw dagelijkse verbruik. Hierbij let je dus op het totale aantal calorieën per maaltijd. De bovenstaande maaltijden helpen jou om dat calorietekort sneller te bereiken! Elke maaltijd bij Power Meals heeft een goede balans tussen koolhydraten, vetten en eiwitten. In elke maaltijd heb je een gebalanceerd portie groenten om de belangrijkste vitamines binnen te krijgen.

Power Meals biedt verschillende vleessoorten aan in onze webshop. Van alle soorten vlees is kipfilet koning eiwit! Kipfilet bevat namelijk de meeste eiwitten ten opzichte van het aantal calorieën. In combinatie met rijst, pasta of zoete aardappel heb je een gezonde maaltijd met veel micronutriënten. Wij raden aan om een lekkere saus bij je Power Meal te nemen. Op deze manier is gezond eten beter vol te houden! Let wel op dat je met een saus een kleine toename in calorieën hebt in je maaltijden.

In de tien beste maaltijden om droog te trainen staan ook vier Low Carb maaltijden. Deze maaltijden kun je gebruiken om extra snel resultaat te krijgen. Als je in een korte tijd veel wilt afvallen, helpen deze maaltijden enorm om jouw calorietekort snel te behalen!

Wij hopen dat we je hiermee op weg hebben geholpen en wensen je veel succes in jouw journey van droogtrainen! Bij vragen kun je ons altijd een berichtje sturen via onze Instagrampagina of een e-mail sturen naar info@powermeals-dh.nl

Team Power Meals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0