Power Meals

✓ GRATIS bezorging vanaf €100!
✓ Bezorging op Dinsdag t/m Zaterdag

Haagse derby voor Michael Boapeah

Kickbokser Michael Boapeah verloor op 4 november 2023 zijn titelgevecht tegen Donovan Wisse. Waar menig sporter na een verliespartij voor een lange tijd verdrinkt in zelfmedelijden, is Michael alweer bezig met zijn volgende partij. Op 18 mei staat de ‘Haagse Derby’ op de agenda tegen Serkan Özçağlayan. 

Exclusief voor Power Meals vertelt Michael meer over waarom hij is begonnen met kickboksen, zijn aankomende gevecht en hoe Power Meals hem erbij helpt. 

Kickboksen als uitlaatklep

Michael begint het gesprek door gelijk ronduit te vertellen over zijn verleden en zijn achtergrond. Om te begrijpen hoe de geboren Schilderswijker uitgroeide tot een gevestigde naam binnen Glory, gaan we terug in de tijd. We beginnen bij waarom hij ooit begonnen is met kickboksen en zijn overstap naar Mike Polanen van ARJ Trainingen. 

“Ik zat hiervoor op voetbal, maar ik merkte dat die sport niks voor mij was. Op straat en op school heb ik vechten altijd leuk gevonden. Een vriend van mij heeft mij meegenomen naar een boksschool en daar was ik gelijk verkocht. Ik was op zoek naar een uitlaatklep en dat heb ik gevonden in het kickboksen.”

‘Na 3-4 jaar ben ik uiteindelijk overgestapt naar Mike Polanen van ARJ Trainingen, omdat ik op zoek was naar een boksschool waar ik de ‘next step’ kon zetten. Mike is iemand die heel streng is , maar hij investeert ook veel tijd in je. Hij besteedt veel persoonlijke aandacht aan je. Het voelt echt als een ‘family’ daar, omdat je sommigen meer ziet dan je eigen familie. 

Overstap naar Glory

Naarmate het interview vordert komt Michael steeds meer over als een gedisciplineerde sporter en iemand die trots is op wat hij heeft bereikt. Vooral als de overstap naar Glory ter sprake komt met de voormalig doodskistenmaker.

“Op het moment dat je een contract tekent bij Glory gaat er een gevoel door je heen dat niet te beschrijven valt. Al dat harde werken komt in één keer samen op dat moment. Dag in en dag uit bezig zijn met kickboksen, wordt dan eindelijk uitbetaald.”

De hulp van Power Meals

Hierna begint Michael te vertellen hoe Power Meals helpt in voorbereiding voor zijn gevechten en om zijn doelen te behalen. 

“Als kickbokser is het essentieel om snel te herstellen. Het eten van de juiste voeding helpt daar enorm bij. Power Meals ontzorgt mij daarin en jullie maken ook lekker eten. Voor een topsporter is het ook belangrijk om je tijd goed in te delen en het is fijn dat ik geen tijd kwijt ben aan het maken van mijn maaltijden. Daarnaast is de kwaliteit van jullie maaltijden echt heel goed. Je krijgt lekkere verse maaltijden en dat waardeer ik enorm.

De Haagse Derby

Doordat Michael zijn laatste gevecht heeft verloren, staat op 18 mei een gevecht tegen Serkan Özçağlayan op de planning. Een gevecht dat volgens velen gaat bepalen wie de Kickbokskoning van Den Haag wordt. 

“Ik ken Serkan wel, maar het is niet dat we vrienden zijn. We gaan op 18 mei bepalen wie de ‘Haagse Kroon’ mag dragen. Jullie gaan twee gretige jongens zien die er een clash van gaan maken. Het wordt een mooi gevecht dat mensen niet snel gaan vergeten. Uiteindelijk is hij gewoon een obstakel op mijn weg om wereldkampioen te worden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping cart close
0